Единственная ошибка - не исправлять своих прошлых ошибок... /Конфуций/
Russian Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English French German Italian Spanish Ukrainian

Ігри бійки онлайн

Якось прихований любитель бійок Толя написав твір зізнання на тему «Моє улюблене заняття», яке Ігри бійкиздивувало не тільки вчителів, а й оточуючих, ну що ж послухаємо... «Я люблю читати книги- пише Толик - слухаю класичну музику та дивлюся виключно науково-документальне відео…

Вибачне шановний класний керівник, але я більше не можу приховувати свою сутність за ширмою тихого та приємного відмінника. Я обожнюю бійки! Чесно кажучи я побоювався реакції батьків та інших дорослих на моє захоплення силовими видами мистецтва. Адже Ви дорослі чомусь вважаєте бійки жорстоким заняттям. Я Вас спробую переконати, не даремно ж я вісім років провчився на одні дванадцятки та одинадцятки. Ту шестірку я не враховую, вже занадто гарненька вчителька англійської мови у нас тоді заміняла урок.

Так, я не найвищий в класі і підтягнутися я можу лише один раз з половиною, але ця половина скоро переросте у повноцінне два! Так, я не можу втекти від Сашка, який постійно забирає мого рюкзака та ховає його в місцях, про які я навіть зараз не розповім. І зовсім не принципово, що цей Сашко на два роки менший…

Все це стає не важливим, коли я сідаю за комп’ютер. Я обожнюю ігри бійки. Нехай Вас це не лякає, бо для мене це не просте лупцювання один одного. Там я можу навчитися класним прийомам, фантазувати, бути переможцем, а ще відчути справжню силу. І Ви знаєте що? Моя сила зовсім інша.. Моя сила духовна!

Я виросту і тіло моє окріпне, підтягуватися я буду не на оцінку, а за для власного задоволення і напевно не згадаю тих, хто мене образив в шкільні роки. Але я чітко розумію, що я виросту сильним духовно. І те, що Ви забороняєте, як не дивно, допомагає мені ставати сильнішим. Дорослі, спробуйте подивитися трохи далі за поставлені перед Вами рамки.

Мені подобається фраза Брюсa Ли – «Бійка не виграється одним ударом». І якщо за цей твір я не отримаю відмінної оцінки, сумувати не буду, адже мій бій за свої переконання одним вчинком не виграєш». Так Толя розкрив свою душу і написав як є. Бо дійсно, ігри бійки дуже популярні , трохи жорсткий розділ онлайн ігор, але без боїв в ігровій індустрії нікуди.

У багатьох іноземних бойовиках завжди знаходився герой , здатний протистояти цілим арміям ворогів. Неважливо , чи був це Сталлоне або Стівен Сігал - ефектно проводити бійки виходило у них обох. Завдяки безлічі флеш -ігор жанру боїв , представлених на нашому порталі , ви зможете відчути себе на місці будь-якого з них!

Інтерактивні декорації , динамічна музика і приємна анімація дозволять вам зануритися в цю атмосферу драйву та адреналіну. Перемагайте ворогів , які не зупиняться ні перед чим , щоб вбити вашого героя ! Найсмертоносніша зброя - це ваші ноги і руки , і ви не раз в цьому переконаєтеся на власному досвіді. Використовуйте тактику і логіку , щоб впорається з переважаючими силами ворога !

Багацько ігор чекають своїх героїв і войовників - не пропустіть свого шансу ! Знову пережити ті чарівні відчуття , що виникають при перегляді бойовиків , можна тільки тут. Крім того , це кращий спосіб витратити свій час з користю і не шкодувати про нього ніколи . Надихнути прикладом уже старенького Арні Шварценеггера і покажіть ворогам , де раки зимують!

Новые статьи на портале о спортивном и традиционном ушу:

Наши партнеры
Одесская областная Федерация Ушу, Удивительный Китай, Ушу в Одессе