Единственная ошибка - не исправлять своих прошлых ошибок... /Конфуций/
Russian Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English French German Italian Spanish Ukrainian

Прогресивна школа англійської мови Redford - авторська методика навчання власної розробки

школа англійської мовиАнглійська-це зовсім не один з багатьох іноземних мов, володіти яким-завдання скоріше не потреби, а популярності. На поточний момент англійська – загальновизнаний інтерфейс спілкування різних професій і культур, мова глобального бізнесу, науки, міжнародної політики, техніки, культури. Практика демонструє, що в наші дні без знання англійської мови немає можливостей домогтися більш-менш значущого положення в професійній діяльності та суспільстві. У зв'язку з цим професійне вивчення англійської мови продовжує набирати популярність, і охоплює широкі категорії людей, від дошкільнят, до літніх людей. Подробиці тут.

Школа Redford, розрослася до солідної мережі мовних курсів по Києву (Позняки, Борщагівка, Палац Спорту, Оболонь) і Запоріжжю, не новачок на сучасному ринку викладання. Основним джерелом заслуженого успіху є авторська програма власної розробки, що включає до 12 етапів навчання, які розбиті на курси тривалістю 3 місяці кожен.

Особливості проведення навчання в школі англійської мови Редфорд:

  • за кожним учнем закріплюється викладач-консультант, який протягом курсу проводить індивідуальні заняття (без додаткової оплати), розробляє особисті рекомендації щодо вдосконалення, контролює успішність.
  • заняття проводяться у відповідний час, в першій або в другій половині дня.
  • заняття проводяться в мінігрупах від 4 до 8 осіб кожна, що гарантує граничну увагу викладачів навчається.
  • крім групових занять, в програмі Redford дуже важливе місце займають персональні заняття. Так, навіть у межах стандартного курсу кожне 3-е заняття – індивідуальне, на якому більш ретельно опрацьовуються конкретні теми, заповнюються виникли прогалини. Крім цього, у формах навчання практикуються повністю персональні курси мови, програма яких розробляється під індивідуальні особливості навчання студента.

Школа Redford може запропонувати курси англійської мови різного рівня складності (по 12-ти рівневої системи), програми яких розроблені для різних груп:

  1. Курс для дошкільного віку (4-6 років), який допоможе підготувати дітей до занять у початковій школі.
  2. Курси англійської мови для школярів, 6-16 років, які ефективно доповнюють шкільний курс англійської, допомагають підняти успішність і отримати атестацію.
  3. Курс beginner для початківців. Допоможе зробити перші кроки у вивченні мови, отримати практичні навички письма, читання, говоріння, сформувати надійну базу для подальшого вивчення мови.
  4. Курси мови для дорослих, старше 16 років. З'єднують групові, індивідуальні заняття, розмовні клуби.
  5. Персональні курси, де програма створюється відштовхуючись від можливостей і цілей у вивченні кожного учня.
  6. Інтенсивний курс, призначений для тих, хто хоче вивчити мову в прискореному темпі. Його особливістю є проведення уроків 3 рази протягом тижня, при збільшені по тривалості групових заняттях (заняття тривають 120 хвилин).
  7. Спеціальні розмовні клуби, які організовуються по суботах, і потрібні для ефективності розмовних навичок.
  8. Корпоративна Англійська. Курс виконується серед працівників певної компанії. Його програма розробляється з розрахунком конкретної корпоративної та професійної специфіки.
  9. Англійська мова по скайпу. Призначений для тих людей, хто не має можливостей для відвідування очних уроків, і воліє навчання віддалено.
Наши партнеры
Одесская областная Федерация Ушу, Удивительный Китай, Ушу в Одессе