Единственная ошибка - не исправлять своих прошлых ошибок... /Конфуций/
Russian Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English French German Italian Spanish Ukrainian

Play n Go, Golden Rock та Pragmatic Play: нові слоти

Нудьгуєте без нових слотів? Готуйтеся, зараз ми познайомимо вас з новими та цікавими слотами від Play’n Go, Golden Rock та Pragmatic Play

3 Clown Monty – Play’n Go

Цирк котиться до міста з 3-ма клоунами Монті Play’n Go, слотом 5 × 3 із 10 лініями виплат, який слідує за трьома братами Монті - Бумбо, Шмукі та Ватдою - які вирішили розпочати бізнес як клоуни без помітного таланту.

3 Clown Monty

У базовій грі, коли мультиплікатор стає активним, дикі стають мультиплікаторними дикими, причому будь-які виграші, що включають дикий, збільшуються на множники між x2 і x25.

Символ розкиду є шлюзом до багатьох функцій заголовків. Якщо двоє потрапляють на будь-яку з п’яти барабанів, функція вибору дилера активується, тоді як три або більше запускають безкоштовні обертання. Знайдіть ігрові автомати від 1 гривні Україна та здобудьте бажану винагороду!

Крім того, три або більше скатери активують бонусний режим через бонусну функцію pick-me style, де гравці отримують від 5 до 12 безкоштовних обертань. Під час цього раунду мультиплікатор завжди активний, а дикі - завжди дикі.

Book of Inti – Golden Rock Studios

Golden Rock Studios у співпраці з партнерами Microgaming представляє Book of Inti, відеослот розміром 5 × 3 із 10 лініями виплат, який обертається навколо спеціального символу книги, який може розблокувати режим безкоштовних обертань, включаючи призове колесо та спеціальний символ, що розширюється.

Book of Inti

Однією з різноманітних ролей символу книги є роль дикої природи. Він може приземлитися де завгодно на сітці, щоб замінити будь-який символ, щоб завершити виграшну лінію, за винятком функції безкоштовних обертів.

Більше того, якщо гравець потрапляє від трьох до п’яти книг за один спін, це запускає бонусну гру на безкоштовні обертання та присуджує гравцеві мінімум вісім спінів. Перед початком режиму гра обертає трикільцеве призове колесо, яке може покращити раунд.

Зовнішнє кільце колеса відображає символи оплати, і яку б плитку не було обрано, цей символ стане спеціальним символом, що розширюється. Більше того, якщо колесо сідає на золотий сегмент, гравці переходять на наступне кільце.

Тим часом середнє кільце пропонує від 2 до 15 додаткових безкоштовних обертань, тоді як внутрішнє кільце видаляє один символ виплати з барабанів.

Legend of Athena – Red Tiger

Зайдіть в Колізей і бийтеся за грецьку славу в Legend of Athena від Red Tiger, відеослоті розміром 5 × 3 із 10 виграшними лініями, який включає в себе списа дикої Афіни, а також режим бойових обертань, що призначає безкоштовні обертання.

Низькооплачувані символи в грі - це традиційні символи картки 10-А з високоцінними символами, що складаються з рогових чашок, горщиків, арф та шоломів. Якщо гравець приземляє повну лінію з п'яти преміальних символів від 24 до 200 разів, ставка гравця присуджується.

Під час базової гри, коли спис Афіни дикої з'являється і сприяє виграшній лінії, застосовується 3-кратний множник виграшу.

Крім того, коли на першій, третій та п’ятій барабанах з’являються три символи розсіювання, запускається бонусний раунд бойових обертань, що включає 12 безкоштовних обертань. Під час бойових обертань до всіх перемог застосовується 3-кратний множник. Якщо розкидання землі під час бойових обертань буде додано, три додаткові безкоштовні обертання будуть додані.

Phoenix Forge – Pragmatic Play

Pragmatic Play запрошує гравців шукати містичні багатства в Phoenix Forge, слоті 5 × 3, який пропонує пошук древнього і легендарного Фенікса, з 20-лінійною грою з барабанами та вбудованою системою множників для посилених перемагає.

Phoenix Forge

Під час гри кожен раз, коли символ є частиною виграшної лінії, він буде вилучений з барабанів, причому збільшується множник активується на порожньому місці до того, як нові символи впадуть, щоб заповнити його. Кожен успішний каскад, який заповнить це місце, побачить, що кількість мультиплікаторів збільшується в 1 раз за цей спін. Слот вже наявний в каталозі https://gamminators-slots.com/.

Якщо три або більше символів розсіяного фенікса потрапляють на один спін, запускається режим безкоштовних обертань. Під час цього раунду всі мультиплікатори залишаються липкими на барабанах протягом усього, що означає, що чим більше виграшів, які отримує гравець, тим вище множники піднімаються.

Наши партнеры
Одесская областная Федерация Ушу, Удивительный Китай, Ушу в Одессе