Единственная ошибка - не исправлять своих прошлых ошибок... /Конфуций/
Russian Bulgarian Chinese (Simplified) Czech English French German Italian Spanish Ukrainian

Мотоцикл Honda CB

Справедливості заради. Сучасні пригодницькі мотоцикли часто є просто великими, потужними туристичними мотоциклами з великим об'ємом двигуна і великою потужністю. Для справжньої пригоди такі розміри та потужність більше заважають, ніж надихають.

Honda представляє CB500X як компактний кросовер з агресивною посадкою та рядним двоциліндровим двигуном з допоміжним зчепленням. Що "агресивний" - це неправильне модне слово. Агресивні мотоциклісти не старіють. Розслаблені, щасливі мотоциклісти так і роблять. Більш детальну інформацію можна дізнатися перейшовши за посиланням https://honda.ua/motorcycles/cb500x/.

Зручність використання

Зручність використання CB500X легко пояснити: енергійна двійка, що продукує багато корисного крутильного моменту та жвава у верхній частині, поєднується з шасі, що забезпечує повний комфорт під час руху як містом, так і шосе. Honda CB500X можна використовувати як для поїздок на роботу, так і для подорожей у вихідні. Довгий хід підвіски без зусиль відсіває нерівності, а кермо забезпечує вертикальне положення під час їзди та дає потрібний важіль для маневровості.

CB500X - це універсал у всіх сенсах цього слова. CB500X отримав більший бак, кращий вітрозахист і більш високе вітрове скло. Він також оснащений світлодіодними фарами, передньою вилкою з регульованим попереднім навантаженням пружини та регульованим важелем гальма. Модель CB500X була повністю перероблена у 2019 році, отримавши складніший пригодницький стиль, що підкреслює її унікальну універсальність, і потужніший двигун у поєднанні з модернізацією шасі. Х-фактор миттєво множиться!

Від міського горобця до шукача пригод вихідного дня - Honda CB 500X готовий до всього. Стиль став більш різким і пригодницьким, у ньому простежується вплив Africa Twin. Це доповнюється збільшеним ходом підвіски, високопродуктивним заднім амортизатором, поліпшеною ергономікою та 19-дюймовим переднім колесом.

Двигун зберіг потужність 35 кВт, максимальну для власників ліцензії A2, але тепер має на 4% більше потужності в діапазоні від 3 000 до 7 000 об/хв завдяки переробленому впуску, вихлопу та іншому розподілу клапанів. Наразі також наявна муфта асистента/ковзаюча муфта. Нова приладова панель з РК-дисплеєм оснащена індикаторами вмикання та вимикання передач. Індикатори виконані у світлодіодному виконанні, краще поєднуючись із рештою освітлення.

Дорослий мотоцикл

CB 500 X - це чудово оздоблений, надзвичайно практичний, веселий і надзвичайно грайливий компаньйон. Мотоцикл, який доводить, що 47 к.с. цілком достатньо для швидкої, динамічної та безпечної участі в дорожньому русі. Це зрілий мотоцикл, який можна без проблем використовувати та для тривалих неспішних поїздок. Граючись з шестиступеневою коробкою передач, що добре перемикається, ви можете грати на всіх, бажано звивистих, другорядних дорогах.

Дорожній просвіт і гальма справляються із завданням. Але "X" не боїться і довгих, плавних поїздок по автобану. CB 500 X - це зрілий мотоцикл для людей, які більше не хочуть відчувати затори на дорогах як неприємність. Сидяче положення забезпечує відмінний огляд дорожнього руху. У жвавому міському русі він непереможний. CB 500 X - ідеальний мотоцикл для тих, хто хоче відпочити після напруженого робочого тижня.

Наши партнеры
Одесская областная Федерация Ушу, Удивительный Китай, Ушу в Одессе